Erasmus Akreditasyon Hareketliliğimiz

28.10.2022 191

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz Rehber  Öğretmeni Fadime KARADUMAN ve okulumuz 7/F öğrencisi Ece GEDİKOĞLU hareketlilik programına katılmaya hak kazanmıştır. Değerli öğretmenimiz Fadime KARADUMAN 07-13 Ağustos tarihlerinde Çekya nın Prag şehrinde iş başı gözlem hareketliliğine katılmıştır. Sevgili öğrencimiz Ece GEDİKOĞL U 06-19 Kasım tarihlerinde Almanya'nın Münih şehrinde dil eğitimi için  hareketlilik programına katılacaktır.

Öğretmenimizi ve öğrencimizi  bu projeler kapsamında yapmış oldukları   çalışmalarından dolayı   tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.