Türdü 100.Yıl Ortaokulu

Vizyon: Kalbin sevgiyle, aklın bilgiyle buluştuğu yer olmak.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; bütün öğrencilerin ilgi ve yetenekleri göz önüne alınarak sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda başarısını ispat etmiş, özgüvenli, duygusal ve sosyal olarak kendisine yetebilen, bilimsel düşünebilen, çevreye ve ülkesinin gelişmesine duyarlı, Milli ve Kültürel değerleri benimseyen ve sahip çıkan, 21 yüzyıla hazır bireyler yetiştirmek.

Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: 5. sınıflarda "Yoğunlaştırılmış İngilizce" programı uygulanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Basketbol, Futsal, Yüzme, Hentbol, Bocce, Dart ve Sınıflar arası müsabakalar
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turduortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORHANİYE MAH. ÖZVEREN SK. NO 2/1 MENTEŞE / MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Orhaniye Mahallesi.Talimhane Sokak.Hamursuz Mevkii. No:2/1 Menteşe-MUĞLA

Adres - ORHANİYE MAH. ÖZVEREN SK. NO 2/1 MENTEŞE / MUĞLA

Ulaşım Okulumuza Ulaşım İl Merkezinden Yürüyerek 10 Dakikadadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde olup İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Uzaklığı 2 Km dir