2023-2024 Eğitim Yılı Seçmeli Ders Belirleme İşlemleri

06.01.2021 3164

Değerli velilerimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders seçimleri için aşağıdaki bağlatıya tıklayarak seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Seçmeli ders seçimlerini sadece 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz yapacaklardır. Seçim yapmadan önce aşağıdaki açıklamaları okuyunuz.

Seçmeli Ders Formu için tıklayınız

Seçmeli dersler ile ilgili açıklamalar:

Seçmeli dersleri seçerken öğrencimizin kendi öğretmeninin seçmeli derse gireceğini düşünerek seçim yapmayınız. Örneğin öğrencimizin Matematik dersine A öğretmeni girerken Seçmeli Matematik dersine B öğretmeni girebilir. (İdaremiz öğretmenlerimize ders yüklerini eşit dağıtmakla yükümlüdür.)

Öğrencilerimiz bir eğitim öğretim yılında 3 dersten haftada toplam 6 saat seçmeli ders eğitimi alırlar.

Bir seçmeli dersin açılabilmesi için en az 10 öğrencinin ilgili seçmeli dersi seçmiş olması gerekmektedir. Bu sebeple seçmeli ders seçim formuna 4. ve 5. seçim kısmı eklenmiştir. Bu bölümler seçilen seçmeli dersin açılamaması durumunda öğrencimizin gitmesini istediği ders olarak düşünülmelidir.

Bir öğrenci için birden fazla form doldurma işlemi gerçekleştirilmiş ise en son doldurulan form dikkate alınacaktır.

Form doldurmayan öğrenciler idaremizin atayacağı dersi kabul etmiş sayılır.

Yukarıda bağlantısı verilen form 7 Şubat Salı günü erişime kapatılacaktır.